2022 kovo 12-13 dienomis Alytaus SRC šaudykloje vyko Lietuvos mišrus komandinis čempionatas (MIX) ir Lietuvos jaunučių, gim. 2006 m. ir jaun., komandinis – asmeninis čempionatas. 

    Lietuvos (MIX) čempionate, pistoleto rungtyje, trečiąją vietą iškovojo alytiškiai: Lina Zajančkauskienė ir Kęstutis Bilius. Kita komanda, Ugnė Vaickelionytė ir Giedrius Biconas, patekę į finalinį aštuntuką, liko septinti.

    Šautuvo rungtyje Lietuvos MIX čempionais tapo ASRC atstovai: Jūratė Česynaitė

ir Rokas Petkevičius. Finale įveikę kauniečių komandą 16:0 tšk. Agnei Pliaugaitei ir Ignui Albavičiui pritrūkus kelių taškų iki finalinio aštuntuko teko tenkintis devinta vieta.

     Jaunučių komandiniame – asmeniniame čempionate, abiejose ginklų rūšyse, dalyvavo gausus būrys, net 113 šaudymo mėgėjų. Šautuvo rungtyje ( 30š.) Alytaus mergaičių ir berniukų komandos (komandoje trys sportininkai) iškovojo trečiąsias vietas. Tai: Karolina Mikna, Liepa Zorubaitė ir Eglė Zorubaitė bei Domantas Puzelevičius, Rytis Minikauskas ir Kajus Bulota. Domantas asmeninėje įskaitoje, taip pat, laimėjo trečiąją vietą.

       Pistoleto rungtyje, geriausiai iš alytiškių sekėsi Mykolui Česnulevičiui – šeštoji vieta. Komanda: Mykolas Česnulevičius, Dovydas Paršeliūnas ir Augustas Šulcas praleidę į priekį Vilniaus ir Kauno dvi komandas užėmė ketvirtąją vietą. Merginų grupėje Asta Marcinkevičiūtė, Vilgaustė Gustaitytė ir Kamilė Paileckaitė iškovojo penktąją vietą. šioje rungtyje nugalėjo Vilniaus komanda.