2020 metų vasario 1 – 2 dienomis Alytaus sporto ir rekreacijos centre vyko Lietuvos jaunimo iki 20 metų, komandinis – asmeninis čempionatas pneumatiniais ginklais. Čempionate, šautuvo ir pistoleto rungtyse dalyvavo 137 dalyviai. Alytaus ASRC sportininkai garbingai atstovavo savo miestą.

Lietuvos jaunimo čempionu, šautuvo rungtyje, pneumatiniais ginklais tapo Rokas Petkevičius aplenkęs stiprius Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Biržų, Rokiškio šaulius. Komandinėje įskaitoje Rokas, Nojus Bukleris ir Edas Adžgauskas iškovojo antrąją vietą.
     Merginų tarpe Martyna Džapbarovaitė asmeninėje įskaitoje liko ketvirta o penkiolikmetė Agnė Plaugaitė – šešta. Rungtyje dalyvavo 40 sportininkių. Merginos: Martyna, Agnė ir Šimkūnaitė Dainora surinko 1762tšk. ir 5,6tšk. pralošė trečiąją vietą Biržų komandai.
     Pistoleto rungtyje asmeniškai geriausiai pasirodė Ugnė Vaickelionytė ir Ugnius Dzikunskas, kurie po finalinio šaudymo užėmė ketvirtąsias vietas (atitinkamai 30 ir 31 dalyvis rungtyje ). Komandinėje rungtyje Ugnius Dzikunskas, Edvinas Aponas ir Juras Blaškys iškovojo antrąją vietą iš 11 komandų. Merginos: Ugnė Vaickelionytė, Ūla Jezerskaitė ir Gabrielė Eidukynaitė surinkę lygiai po 1535 taškus su Kauno 1 komanda užėmė ketvirtąją vietą pralaimėję tik centrinių dešimtukų kiekiu.
    Šios varžybos yra vienos iš pasiruošimo etapų į Europos čempionatą (pneumatiniais ginklais) kuris vyks vasario mėnesio pabaigoje Vroclave ( Lenkija ). Jaunimo grupėje čempionate ruošiasi dalyvauti net trys ASRC sportininkai, tai Ugnė Vaickelionytė, Martyna Džapbarovaitė ir Rokas Petkevičius.