Rajonų grupės Alytaus bei Klaipėdos miestų jaunučių (gimusių 2006 metais ir vėliau) komandinėse stalo teniso pirmenybėse sėkmingai pasirodė Alytaus sporto ir rekreacijos centro berniukų ir mergaičių komandos, treniruojamos Laimos Bubnelytės.

Mergaičių komanda žaidė ne pilna sudėtimi, bet aštuonių komandų tarpe sugebėjo iškovoti 3 vietą. Pogrupyje 3:1 nugalėję Širvintų bei Šilutės rajonus ir 1:3 pralaimėję Šalčininkų rajono komandai, alytiškės pateko į finalą ir kovėsi dėl medalių. Finale mergaitės 0:3 nusileido pajėgiai Vilniaus rajono komandai, bet nenuleido rankų ir 3:2 įveikė Jonavos rajono tenisininkes. Pralaimėjusi tik vieną susitikimą, daugiausiai taškų komandai surinko Karina Ivanauskaitė.

Berniukų varžybose kovojo 9 komandos suskirstytos į du pogrupius. Savame pogrupyje alytiškiai 0:3 apmaudžiai pralaimėjo Šilutės ir Šalčininkų rajonams. Paskutinėje kovoje įveikę Širvintų rajono komandą, Alytaus tenisininkai liko trečioje pogrupio vietoje. Po dvi geriausiai pasirodžiusias komandas iš abiejų pogrupių kovėsi finale dėl prizinių vietų. Nepatekę į finalą, Alytaus tenisininkai toliau kovojo tik dėl 5-8 vietų. 3:0 nugalėję Jonavos ir 3:1 Zarasų rajonus, berniukai įsitvirtino 5-oje vietoje ir taip pat pateko į Lietuvos miestų stalo teniso pirmenybių finalą, kur kausis su stipriausiais šio amžiaus Lietuvos sportininkais.

Nuotraukoje iš kairės: Nojus Aleksandravičius, Deimis Zautra, Kasparas Rekus, Karina Ivanauskaitė, trenerė Laima Bubnelytė Martynas Kaževa, Emilija Draugelytė