Gižycke (Lenkija) vyko tarptautinės plaukimo varžybos miesto taurei laimėti, kuriose  dalyvavo trisdešimt penki Alytaus sporto ir rekreacijos centro (ASRC) plaukikai. Iš viso į varžybas atvyko keturi šimtai penkiasdešimt sportininkų iš dvidešimt penkių plaukimo klubų. Alytiškiai varžybose iškovojo 43 medalius. Daugiausiai medalių (79) šiose varžybose iškovojo Varšuvos UKP POLONIA klubas.

Aukso medalius iškovojo ASRC plaukikai: Vilgustė Gustaitytė, Ema Kastjiukovič, Eglė Ančiukaitytė, Ugnius Kamandulis, Titas Pauliukas, Paulius Stanionis ir Oskaras Ivanauskas. Kitas prizines vietas laimėjo: Livija Maldonytė, Rūta Bubelytė, Rugilė Strakauskaitė, Titas Klimašauskas, Edvinas Kilmanas, Arijus Skaisgirys, Gabrielius Gavėnas, Titas Plečkaitis, Augustas Padegimas, Emilis Marcinkevičius ir Joris Draugelis.

Susumavus trijų rungčių rezultatus, pagal taškų reitingo lentelę, Alytaus sporto ir rekreacijos centro plaukikai Vilgustė Gustaitytė, Paulius Stanionis ir Oskaras Ivanauskas iškovojo antrąsias vietas savo amžiaus grupėse, o Eglė Ančiukaitytė ir Rugilė Strakauskaitė – trečiąsias vietas. Šiems sportininkams atiteko varžybų nugalėtojų taurės ir piniginiai prizai.

Alytaus sporto ir rekreacijos centro plaukikus varžyboms ruošė treneriai: Kęstutis Margevičius, Viktoras Janavičius, Romas Garbinas, Viktorija Skroblienė ir Lionginas Kuprys.