Alytaus sporto ir rekreacijos centro kanupolinkai Pasaulio jaunimo kanupolo čempionate. Iš kairės: Edvinas Turčinavičius, Šarūnas Mickevičius, Mindaugas Kuc, komandos kapitonas Karolis Latauskas, Mantas Kazlauskas, Eimantas Staniulis ir komandos treneris Kęstutis Dambrauskas.

 

Belfaste (Šiaurės Airija) rugpjūčio pradžioje vyko Pasaulio jaunimo kanupolo čempionatas. Jaunieji sportininkai varžėsi trijose amžiaus grupėse U-14, U-16 ir U-19. Tai buvo pirmosios tokio lygio šių amžiaus grupių varžybos. Varžybose dalyvavo Alytaus sporto ir rekreacijos centro jaunimo komanda.

Alytiškiai varžėsi U-19 amžiaus grupėje, kurioje dalyvavo penkiolika komandų. Mūsų miesto jaunimas sėkmingai pradėjo varžybas ir grupės varžybose užėmė trečiąją vietą bei tęsė kovą dėl medalių. Stipriausiųjų aštuntuke Alytaus jaunieji kanupolininkai iškovojo vieną pergalę, vienas rungtynes sužaidė lygiosiomis ir patyrė penkis pralaimėjimus. Dėl septintosios vietos alytiškiai žaidė su Anglijos trečiąja komanda, iškovojo gražią pergalę ir galutinėje įskaitoje užėmė septintąją vietą.

Daugiau nuotraukų

ASRC kanupolininkai Airijoje.